Menu
Your Cart

Mop VILEDA SuperMocio 148060

Mop VILEDA SuperMocio 148060
Nie je skladom
Mop VILEDA SuperMocio 148060
  • Dostupnosť tovaru: Nie je skladom
  • Model: 06432385
  • EAN: 4023103145115
6,60€

Odolný, ale flexibilný mop Vileda Supermocio Universal je veľmi savý. Je veľmi účinný a ľahko si poradí s každodenným neporiadkom, ako je prach a iné nečistoty. Špeciálne tvarovaná hlavica je skvelá pre upratovanie v rohoch.

Súčasťou mopu nie je vedro.

Vlastnosti:

- Extra odolný

Ružové strapce mopu vďaka svojim vláknam fungujú ako hubka, teda sú extra savé a tiež odolné voči nečistotám.

- Mop na rôzne povrchy

Pevná štruktúra materiálu Vileda SuperMocio Universal z neho robí odolný mop, ktorý možno použiť na rôzne druhy povrchov.

- Pohodlné upratovanie vďaka tvaru hlavice

Hlavica mopu je navrhnutá pre jednoduché čistenie ťažko prístupných miest a rohov. Vďaka tomuto univerzálnemu mopu na dlaždice, drevo a iné typy podláh je upratovanie pohodlnejšie a účinnejšie.

Zanechávajú vaše staré mopy na podlahu vaše povrchy mokré a všade sú voda a malé kvapôčky? Potom je čas na nový superabsorpčný mop. Či už váš maznáčik chodil po vašich dlaždiciach so špinavými labkami, ktoré nechávali otlačky na podlahe, alebo sa vaše dieťa vrátilo domov a všade z neho kvapká dažďová voda, mop Vileda SuperMocio Universal to zvládne. Je vysoko absoropčný a účinne utiera vaše podlahy. Špinavá kuchyňa alebo kúpeľňa nie je prekážkou pre každodenné čistenie podláh. Absorpčný mop funguje ako hubka a vašu podlahu zanecháva žiarivo čistú.

Pre jemné čistenie podlahy odporúčame hlavicu mopu poriadne vyžmýkať. Vďaka špeciálne tvarovanej hlavici môžete vytrieť každý kút domova, pretože tento mop je skvelý aj pre upratovanie v rohoch. Dosiahnutie neprístupných miest nebolo nikdy tak jednoduché.

Absorpčný mop ľahko vytrie vaše podlahy a jeho robustná rukoväť zaručuje pevné a stabilné uchopenie. Ak chcete zabezpečiť jeho hygienickú čistotu a predĺžiť jeho životnosť, môžete ho vyprať v práčke až na 60 °C. Odpojte hlavicu mopu od rukoväti jedným rýchlym ťahom nahor.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
Google reCAPTCHA