Menu
Your Cart

Návlek VILEDA SuperMocio Microfibre and Power 157919

Návlek VILEDA SuperMocio Microfibre and Power 157919
Nie je skladom
Návlek VILEDA SuperMocio Microfibre and Power 157919
  • Dostupnosť tovaru: Nie je skladom
  • Model: 06432386
  • EAN: 4023103203730
6,53€

Náhrada k Supermocio Microfibre and Power mopu

Vlastnosti:

- Červené strapce

Červené strapce z abrazívneho materiálu účinne odstraňujú aj tie najodolnejšie nečistoty z podlahy bez poškriabaniu povrchu.

- Biele strapce

Biele strapce z mikrovlákien zaistia výbornú absorpciu a odstránenie mastnoty.

- Spoločne

Účinne zbierajú omrvinky, vlasy a najjemnejšie nečistoty. Vďaka kombinácii dvoch druhov strapcov kombinujú dve skvelé vlastnosti a mop je vhodný na všetky druhy podláh.

Vileda SuperMocio Microfibre and Power náhrada

Náhrada k Supermocio Microfibre and Power mopu je kombinácia mikrovlákien a abrazívnych vlákien pre ľahké a efektívne upratovanie. Pružnosť strapcov, technológia vlákien z dvoch rôznych materiálov a teda dve čistiace vlastnosti zaisťujú vysokú savosť a dobre stieranie nečistôt. Vhodný na všetky druhy tvrdých podláh.

Mikrovlákna tiež zaistia odstránenie až 99% baktérií z podlahy. Tenké mikrovlákna fyzicky perfektne priľnú k povrchu podlahy, kde zachytia nečistoty a odstráni ich preč bez nutnosti použitia chemikálií.

Nenechávajte schnúť na podlahe, dajte ho schnúť do vedra alebo hlavicou nahor. Možné prať až na 60 °C. Nepoužívajte zmäkčovadlá. Pranie pri nižších teplotách (40 °C) predĺži životnosť umývacej hlavice a zároveň zmierni dopady na životné prostredie.

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!
Google reCAPTCHA